Personvern

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.jonlh.no

Behandling av personopplysninger

Ved å bruke www.jonlh.no godkjenner du behandling av dine opplysninger som forklart under.

Vi følger norsk lov og Jon Lund Hansen er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake. Det innhentes kun informasjon tilknyttet bruk av informasjonskapsler som forklart nedenfor.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til statistikk. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din PC. Vi lagrer ingen personlige data i våre informasjonskapsler. Informasjonskapslene vi bruker er _ga, _gat og _gid. Disse brukes i tilknytning til Google Analytics, for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen sendes til Google og lagres på servere i USA. IP-adressene blir anonymisert før lagring skjer.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge om du vil slå av denne funksjonaliteten helt eller delvis. Merk at brukeropplevelsen og funksjonalitet kan bli redusert hvis du velger å slå av bruken av informasjonskapsler på din nettleser. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no).

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.